- Unha ducia de ovos.
- Doce culleradas de azucre.
- Catorce culleradas de fariña.
- Un sobre de Royal.
- A metade dunha tableta de chocolate.
- Manteiga.
Preparación:
- Encéndese o forno e ponse a 150ºC.
- Nun bol, sepáranse as xemas das claras e móntanse as claras.
- Cando estén ben montadas, mestúranse coas xemas.
- Bótanselle as doce culleradas de azucre mentres mesturamos todo.
- Cun colador, colamos a fariña co sobre de Royal para quitarlle os grumos.
- Mesturámolo cos ovos e co azucre.
- Cando todo esté raiado, botamos o chocolate no bol.
- Coa manteiga, untamos o bol e botamos a mestura que fixemos antes.
- Metémolo no forno e esperamos que suba. Cando esté subido, miramos cunha agulla para doces se está ben feito e baixamos o forno a 100ºC.
- Deixamos que se dore un pouco.
- Sacámolo do forno, e de aí a uns minutos desmoldámolo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario